Клинично поведение при лечение на зъбния кариес и неговите усложнения
 

Клинично поведение при лечение на зъбния кариес и неговите усложнения - второ допълнено и преработено

Код: 9414_BIB_04
Автор: проф. Сн. Топалова, доц. Е. Карова
Дата на издаване: 2017
ISBN: 978-954-928-27-95
Страници: 304
Цена: 79 лв.

 

Ново учебно помагало, илюстрирано с цветни снимки, даващо теоретични знания и практически умения в превенцията и лечението на зъбния кариес


Описание

Първата част на книгата е посветена на зъбния кариес - класификация, патоморфология на кариеса, методи за изследване на зъбния кариес, клинични изяви и диференциална диагноза на зъбния кариес, лечение, усложнения при лечението му. Във втората глава се разглеждат заболяванията на зъбната пулпа и периодонциума. Описани са подробно заболяванията на зъбната пулпа, лечението им, заболяванията на периодонциума, затрудненията при ендодонтското лечение, ендодонтска ретерапия, коронарно възстановяване след ендодонтско лечение, грешки и усложнения, прогноза за ендодонтския успех и други теми.

За постигането на непосредствен и дълготраен успех при лечението на зъбния кариес или неговите усложнения е необходимо непрекъснато усъвършенстване на познанията за причините и пътищата за възникване на болката със зъбен, пулпен или периодонтален произход, на съвременните методи на диагностика и лечение, на непрекъснатите технологични промени в денталната медицина... Заедно с информацията за общото и орално здраве на пациента, те представляват основа за изграждане на обективен лечебен план, който да отговори на нуждите и очакванията на индивида.

Създадено като учебно помагало, това допълнено издание предлага на вниманието на студентите, специализантите и общопрактикуващите лекари по дентална медицина основни познания за диагностиката и клиничото поведение при лечение на кариеса и неговите усложнения. Споделен е многогодишен преподавателски и клиничен опит, онагледен с множество цветни висококачествени изображения.

---

 

стоматологична литература, дентална медицина

ПРОМОЦИЯ
форма за поръчка
Заглавие*:

Брой:

Кода на книгата*:

Име*:

Email*:

Телефон*:

Град*:

ПК*:

Начин на получаване:


Ако желаете да Ви се издаде фактура, мола попълнете:
Фирма:

Адрес на седалище:

ЕИК:

МОЛ:

 
 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

Получаването на пратките от офисите на куриерските фирми ЕКОНТ и SPEEDY e

ПО-ЕВТИНО

И

ПО-БЪРЗО