Биопоносимост в оралната медицина
 

Биопоносимост в оралната медицина

Код: 3279_PAN_02
Автор: Ася Кръстева, Владимир Панов, Георги Николов и др.
Издателство Мединформ
Дата на издаване: 2016
Страници: 384
Размер: 17/24 см.
Цена: 40 лв.

Описание

В ежедневната дентална практика се използва широка гама материали за диагностика и лечение. Предоставената от производителите информация за съдържащите се в тях компоненти често е непълна, което затруднява лекарите по дентална медицина, особено при лечението на пациенти с предполагаема или доказана непоносимост към дентални материали и други медицински изделия.
Водещи специалисти в областите орална медицина, орална патология, клиничната имунология и алергология, дентална клинична алергология, медицинска етика и право създадоха български медицински справочник за биологична съвместимост на денталните материали. Авторите на книгата са лекари, лекари по дентална медицина и юристи – преподаватели в Медицинския университет – София, Медицински факултет, Факултет по дентална медицина, Факултет по обществено здраве; от СБАЛ по ЛЧХ; от МУ – Варна, Факултет по дентална медицина; от МУ – Пловдив, Факултет по дентална медицина.
В справочника са обобщени и представени световно утвърдени теоретични постановки и опитът на българската школа.
Книгата насочва вниманието на читателя към оценката на общата и имунологичната биологична съвместимост на съвременните дентални материали. Медицинският справочник е предназначен за широк кръг читатели – лекари, лекари по дентална медицина, зъботехници, студенти, стажанти и специализанти в медицинските университети, юристи и студенти от юридическите факултети в страната

 

---

 

стоматологична литература, дентална медицина

форма за поръчка
Заглавие*:

Брой:

Кода на книгата*:

Име*:

Email*:

Телефон*:

Град*:

ПК*:

Начин на получаване:


Ако желаете да Ви се издаде фактура, мола попълнете:
Фирма:

Адрес на седалище:

ЕИК:

МОЛ:

 
 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

Получаването на пратките от офисите на куриерските фирми ЕКОНТ и SPEEDY e

ПО-ЕВТИНО

И

ПО-БЪРЗО